Förbönsbehov!!! från fam Bun

nyhetsbrev dec 2015

2016-01-16
Hej!

Idag mitt på dagen satt Ravy, en av våra lärare i by-utvecklingsprojektet, utanför sitt hus och sålde saker när en liten lastbil som sålde is körde på henne. Hon fick allvarliga inre skador och har opererats under många timmar i eftermiddag och under kvällen. Operationen har precis avslutats och då gav läkaren henne en chans på ca 50% att överleva.
Be för Ravy och hennes familj i denna stund. Be också för de läkare som behandlar henne, att de verkligen gör sitt allra bästa (vilket inte alltid är självklart i Kambodja).
Jag och Veasna var där tidigare ikväll. Då var det många från församlingen hon tillhör som var där samt många av min personal. Av familjen hade de bara lyckats få tag i hennes syster. Flera av min personal och församlingen hade varit och gett blod och fler var villiga att ge ifall det skulle behövas.
Tack för att ni ber

2016-01-17
Hej,

Vi har idag varit och hälsat på Ravy på sjukhuset. Hon fick på förmiddagen flytta till en vanlig avdelning, hon är vaken och pratar men har ont. Läkaren hade sagt till anhöriga att de inte kan säga om hennes inre organ kommer att fungera normalt igen. Det lät som de flesta organen i buken hade skadats och mjälten var borttagen. Fortsätt att be för hennes återhämtning och att inga tillstötande komplikationer inträffar.

2016-01-21
Här kommer en kort uppdatering om Ravy:
Ravy mår bättre och har fått börja dricka lite och äta grötsoppa som är lättsmält. Hon har fortfarande mycket ont och kan inte sitta upp, kan dock röra sina ben en del. Läkaren beräknar att hon kan lämna sjukhuset om 2-4 veckor om inga komplikationer tillstöter.
Vi tackar Gud för att hon mår bättre men fortsätt gärna att be för henne att inga komplikationer tillstöter och att hon kan bli helt frisk igen.Varma hälsningar