Höstens storsamlingar

Söndagen 8 november är det ingen vanlig gudstjänst. Då inbjuds du istället till SMU-gården för en samling med fokus på framtidsfrågorna. Vad kan det innebära som församling att vandra in i framtiden tillsammans med Jesus? Vad är hans syfte med församlingen? Vad ser vi framåt?

Under sommar och tidig höst har vi träffats vid några tillfällen i mindre grupper och läst olika bibelord kring Guds syfte för församlingen. Den 8 november är det så dags att träffas allihopa för att höra vad som har kommit fram under läsning, bön och samtal och så smått börja konkretisera vad det betyder för oss framåt. Därför ses vi på SMU-gården kl 16-19 denna söndag – kvällsmat får du där. Den 28 november kl 9-12.30 fortsätter vi sedan – denna gång med frukost. Har du inte varit med på någon av träffarna så långt så är du lika välkommen ändå. Vill du vara med i en samtalsgrupp men inte fått någon inbjuden – hör av dig till Jonatan, 0702-052156. Var och en viktig och har en roll att spela i Guds rike!

Ta gärna med dessa träffar och samtal i era böner och kom och var med på dessa storsamlingar. Låt oss tillsammans med Gud skapa en hoppfull framtid!
//Styrelsen och UR genom Jonatan

• 8 november kl 16-19 i SMU-gården, kvällsmat serveras