Kämpalek och hajk (spårarscout)

Nu är det dags för hajk! Helgen den 1-2 oktober.

Vi samlas 7,45 utanför missionskyrkan i Målsryd den 1 oktober för avfärd mot Vårgårda där vi ska ha kämpalek tillsammans med Equmeniascouter från västra regionen.

Efter det övernattar vi i missionskyrkan för att på söndagen ha gudstjänst och scoutinvigning kl 15. Dit är alla föräldrar varmt välkomna!

Packlista:

• Ett kuvert med barnets namn innehållande 100 kr, för avgift för kämpalek och hajk. För er som är nya spårarscouter behöver vi även ha in en medlemsavgift på 100 kr, och 110 kr för halsduk och sölja.
  • Matsäck till lördagens kämpalek. Denna bär man med sig under dagen! (Färdig att ätas)
  • Spårarhalsduk.
  • Sovsäck, liggunderlag och kudde.
  • Ombyte – byxor, tröja, strumpor, underkläder.
  • Varma kläder.
  • Stövlar och regnkläder.
  • Kåsa, tallrik, bestick.
  • Toalettgrejer – tandborste, tandkräm, tvål och handduk.

Tänk på att det som ska användas under lördagen ska packas i en separat ryggsäck. Övrig packning lämnas i kyrkan.

Anmälan sker här senast den 23 september.

Hoppas att vi ses!

Vid frågor kontakta Sofia 0733-961553