Vi söker pastor/föreståndare på 60-100%

pastor:föreståndare-bildVår missionsförsamling har funnits i drygt hundra år och tillhör Equmeniakyrkan. Vi verkar i Gånghester och Målsryd strax utanför Borås. Vi är en flergenerationsförsamling med ca 160 medlemmar som har ett stort barn och ungdomsarbete. Vi har under året arbetat med utveckling av församlingen och vi är måna om att komma vidare i vår tro och vill växa som församling samt bli mer använda av Gud.

Vi söker dig som…
…vill leda församlingen framåt och lyfter fram de gåvor vi har.
…hjälper oss att växa som kristna.
…är en ledare för våra ledare som kan inspirera och engagera oss som församling till att komma mer i funktion.
…delar vår längtan efter förnyelse och förändring, vår vilja att söka och pröva former och vägar för att kunna förmedla evangeliet till människor i vårt samhälle idag.

Kvalifikationer:
Teologisk utbildning.
Erfarenhet av församlingsarbete.

Du kommer arbeta tillsammans med en medarbetare 60 – 100 % som vi just nu söker efter.
Vår nuvarande pastor går vidare till en ny kallelse under september månad. Därför är vår förhoppning att anställa en pastor så snart vi funnit den vi söker.

Anställningsform Tillsvidare

Ansökan med personligt brev och CV skickas senast den 30 juni
Ordförande Martin Neuman
Råslätt Klinthamra
516 95 Målsryd
Intervjuer sker löpande under ansökningstidens gång

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.